SCM music player
ʜєʀ Jouʀɴᴀʟ ʟɪƒє



Thursday, 13 September 2012 ♥0Comment



Good afternoon my awesome . How are you ? Still remember tak about my last update ? Last weekend I was wrote pasal nak dapat kolej for this sems because I don't wanna rent outside . You know what ~ I was change my mind already . Hmm actually Mel dah selesa stay di rumah sewa ini , nak kata murah , memang pun even terpaksa 'exercise' walking go to classes everyday -.-'' Oh my God ~ Sure Mel kurus ni >.< But sometimes bila difikirkan balik , memang betul juga what my roomate said about kolej . If dapat kolej sekalipun , of course akan ditendang keluar juga for next sems , and for surely akan menyewa luar tu ~ Kami memang plan nak rent outside until 3rd year , then bila dah jadi final year student ni , baru kami akan start apply again for college :) Yes , actually better fikir masak-masak dulu before make a decision , is it ? :) I was learnt from one thing , INDEPENDENT ! Because Mel akan belajar hidup berdikari and belajar hidup susah dahulu sebelum merasa kesenangan hidup bila sudah berjaya kelak . From now , bye Allamanda college . . 


In memorial ~


Allamanda tetap di hatiku ~

p/s : Course registration >.<

Labels:



THANKS FOR READING




REWIND ME THE PAST MY SWEET FUTURE

Copyright © All rights reserved | Miss Pinky | Edited by Mell