SCM music player
ʜєʀ Jouʀɴᴀʟ ʟɪƒє



Thursday, 25 October 2012 ♥0Comment


            Hello hello hello :) Pagi tadi Mel baru balik dari interbiu . Ntah la why Mel rasa tenang aja without felt nervous . Maybe dah biasa interbiu kan ? Ok , nak diceritakan pasal interview tu , semuanya berjalan dengan lancar . Mel talkative time interview tu and seem like penemu duga tu senyum pula bila Mel banyak bercakap . Hehe . Funny , right ? Result keluar 26/11 ni and Mel tak berharap sangat pun dapat latihan separa perubatan tu sebab Mel sebenarnya minat kepada cita-cita Mel :) Umm lets wait and see ok ~
         Yang kedua pula, Mel dah berdamai with my man . He's now dah mula kerja shift pagi esok . Mel selalu bagi warn sama dia agar jangan mengatal sangat with other girl . And dia pula selalu inform Mel pa yang dia akan buat . I know dia tak mahu Mel pikir bukan-bukan kelak sebab Mel ni kuat cemburu and pikir bukan-bukan . Hahaha . Cemburu tanda sayang, right ? Umm ya , I really love him a lot , same with him . Kami akan try menghadapi apa-apa cabaran yang datang kelak antara kami . X lama lagi setahun dah hubungan kami and perasaan kami berdua tetap tak berubah , cuma kadang-kadang kami bergaduh disebabkan perasaan cemburu Mel ni . Hahahaa :D Tak sabar rasanya mau pergi Tawau bulan 12 ni . Dah jadi plan kami . Dalam bulan 11 macam tu , saya start beli tiket flight untuk saya pergi sana . And dia akan ambil Mel di airport Tawau . Umm if dia da cuti , mahu juga pergi ke Kota Marudu :') because Mel kan sambut new year with him . Aww rindu sangat sama dia and semestinya banyak yang perlu kami berbincang about masa depan kami kelak :) Ok la till here then . Ada news , I will update ok . Happy reading :)

p/s : Miss you so bad hubby :')



THANKS FOR READING




REWIND ME THE PAST MY SWEET FUTURE

Copyright © All rights reserved | Miss Pinky | Edited by Mell